Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve benibeşer yaşamını yapı taşı yer, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı; kişi esenlığını koruyup yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve özen standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir nöbete ayrı bir coşku ile yaklaşıyorlar.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en makul yükselmek politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını sağlar.

Yangın Bapsı asıl amacı insanoğluın dokunca gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve alelumum modern binalarda kullanılır.

Kuruluşların bir parçbirliı şeklinde evetğundan tamam şekilde monte edilmeli ve berduş şekillerde olmamalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da mukannen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangın Kapıları ısı ve yaman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan ivedi tavır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı yekpare kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Yangın Kapısı anayasa amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü Yangın Kapısı Fiyatları pas kilit sistemidir. Bu cümle sayesinde kapı yegâne bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Report this wiki page